Breaking News
Home / اخبار روز / مصدومیت ۶ نفر بر اثر واژگونی آمبولانس + استیک از نوع مدیترانه‌ای – آرشیو وبلاگ های ایرانی

مصدومیت ۶ نفر بر اثر واژگونی آمبولانس + استیک از نوع مدیترانه‌ای – آرشیو وبلاگ های ایرانی

خبرگزاری ایلنا: سحنگوی اورژانس کشور از واژگونی یک دستگاه آمبولانس در محور کامیاران _کرمانشاه خبر داد.

مجتبی خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جزییات واژگونی یک دستگاه آمبولانس گفت: یک دستگاه آمبولانس حین انجام وظیفه و انتقال مجروح در محور کامیاران – کرمانشاه دچار سانحه شده و واژگون می‌شود
سخنگوی اورژانس کشور با اعلام اسامی مصدومان حادثه گفت: بهزاد عظیمی(تکسنین اورژانس) ترومای پای چپ، رستگار محمودی(تکنسین اورژانس) ترومای قفسه سینه، نگین خاموشیان(سرپایی)، فرشاد شیری(سرپایی)، سلیمان چشمه کبودی(ترومای قفسه سینه) سید ارش طیاری(سرپایی)

مجتبی خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جزییات واژگونی یک دستگاه آمبولانس گفت: یک دستگاه آمبولانس حین انجام وظیفه و انتقال مجروح در محور کامیاران – کرمانشاه دچار سانحه شده و واژگون می‌شود.

خبرگزاری ایلنا: سحنگوی اورژانس کشور از واژگونی یک دستگاه آمبولانس در محور کامیاران _کرمانشاه خبر داد.
او ادامه داد: ۲ تکنسین فوریتهای پزشکی و نیز ۴ مجروح دیگر به بیمارستان منتقل شدند.

او ادامه داد: لازم به ذکر است کلیه مصدومین این حادثه پس از اقدامات لازم درمانی از بیمارستان ترخیص و اکنون در سلامت به سر می‌برند.

——————-

مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید

۴٫ تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود ۷ دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.

روش پخت

۱٫ راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.

۳٫ روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.

مواد مورد نیاز

  • راسته گوساله: ۸ تکه (۲۰۰ گرم)
  • پیاز (ریز خردشده): ۱ عدد
  • سرکه قرمز: ۲ ق س
  • آب لیموترش: ۱ ق س
  • پودر رزماری: ۲ ق چ
  • سس خردل: ۲ ق چ
  • سیر (رنده شده): ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
  • روغن زیتون: ۱ ق س

استیک مدیترانه ای 

۲٫ پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

۵٫ در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.

About back118

Check Also

معامله اوراق سکه شاید وقتی دیگر! – آرشیو وبلاگ های ایرانی

خبرگزاری ایسنا: در حالی که قرار بود اوراق گواهی سکه پیش فروش از امروز در …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *